MODTAG VORES
NYHEDSBREV

Header. Cisternerne. Events

Fuldmånearrangement

LØRDAG DEN 20. JANUAR KL. 14.30-15.45 & KL. 16.30-17.45
MØD DEN FRANSKE PARFUMEUR BARNABÉ FILLION
I den mørke cisterneundergrund bliver vi tvunget til i højere grad at bruge alle sanser - ikke kun synet. Vi ønsker at hylde mørket og duften af den aktuelle udstilling af den japanske arktikt Hiroshi Sambuichi gennem et event, der sætter lugtesansen i front. 

I samarbejde med Aesop har vi inviteret den franske parfumeur, Barnabé Fillion, til at komme og tale om hans arbejde med at skabe Aesops nyeste parfume, Hwyl. Denne parfumes nøgleingredienser resonerer til fulde med nøgleelementerne i Sambuichis installation: japansk cedertræ, hinoki, og mos. Barnabé Fillion vil fortælle om den kreative proces bag Hwyl og på hvilken måde hans arbejde finder genklang i Sambuichis arbejde med arkitekturen.

Ved samme lejlighed vil arkitekt, Camilla Stig, introducere Sambuichis udstilling og fortælle om Cisternernes samarbejde med den japanske arkitekt. Og alt dette vil finde sted midt i Sambuichis aromatiske installation.

OBS foredraget foregår på engelsk.

Billetter: 90 kr. (+billetgebyr)
Køb billet til kl. 14.30 her
Køb billet til kl. 16.30 her


ONSDAG DEN 31. JANUAR KL. 21-22.30
FULDMÅNE-EVENT
For 2. gang i januar er månen fuld. Kom med til vores allersidste fuldmåneaften i den aktuelle udstilling, hvor oplæg, sakesmagning, lanterner og sejlads vil skabe den helt rigtige stemning i det dybe mørke i Hiroshi Sambuichis sanselige installation “the Water”.

Billetter: 120 kr. (UDSOLGT)


FREDAG DEN 2. FEBRUAR KL. 16.00-16.45 & KL. 17.15-18.00
KYNDELMISSE: VINTEREN OG SAMBUICHI'S UDSTILLING SYNGES UD
Den 2. februar markerer kyndelmisse, at halvdelen af vinteren er gået. I Cisternerne markerer dagen samtidig afslutningen på Hiroshi Sambuichis storstilede og anmelderroste udstillingsprojekt, 'the Water', i Cisternerne.

Vær med i undergrunden, når Det Unge VokalEnsemble synger vinteren og udstillingen ud omgivet af et hav af lysende lanterner i mørket.

Gennem 2017 har vi markeret årstidernes skiften, da vi åbnede udstillingen på forårsjævndøgn, markerede efterårsjævndøgn med et foredrag ved Sambuichi og løbende har vores åbningstider varieret i takt med dagens længde. Nu afsluttes et fantastisk udstillingsår på dagen for kyndelmisse.

Billetter: 120 kr.
Køb billet til kl. 16.00 (dørene åbnes 15.45) her
Køb billet til kl. 17.15 (dørene åbnes 17.00) her

 
%MCEPASTEBIN%