MODTAG VORES
NYHEDSBREV

Søndermarken - Klaus Sletting

SØNDERMARKEN

Anlæggelse af Søndermarken – en romantisk landskabshave
Søndermarken blev omlagt til en romantisk landskabshave i slutningen af 1700-tallet. Haven rummer stadig flere eksempler på romantikkens fascination af det fremmedartede og dramatiske, bl.a. en norsk bjælkehytte og en kildegrotte. I dag er Søndermarken mest af alt en folkepark, som gennem tiden har dannet ramme om mange små og store begivenheder.
Læs mere

1001 fortællinger om Søndermarken
Gå på opdagelse i Søndermarken med 1001 fortællinger om Danmark, hvor du bl.a. kan planlægge din egen rute i slotshaven og samtidig opleve og lære mere om omgivelserne, landskabet og de bygninger, som er blevet genskabt i forbindelse med projekt Liv & Lys.
Læs mere

Projekt Liv & Lys i Søndermarken
Med Projekt Liv & Lys er det lykkedes at skabe en moderne park, hvor kultur, natur og bevægelse går op i en højere enhed. I dag fremstår Søndermarken som en moderne have, samtidig med at historien fra 1700-tallets nye strømninger til barokhaven er bevaret.

Projekt Liv & Lys i Søndermarken er realiseret som et samarbejde mellem Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, Nordea-fonden, Lokale og Anlægsfonden og Frederiksberg Kommune.
Læs mere

Ordensregler

Læs ordensreglerne for færdsel i Søndermarken